Energie
pentru
bine

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

ENERGIE PENTRU BINE (SITE CEZ)


Pentru utilizarea site-urilor CEZ (inclusiv site-ul web www.energiepentrubine.ro) va rugam sa cititi cu atentie urmatorii termeni si conditii. Acestea sunt regulile cu caracter general aplicabile site-urilor CEZ. In masura in care vreunul dintre aceste site-uri este supus unor conditii de utilizare speciale, respectivul site va include termeni si conditii specifice, ce vor fi aplicabile in locul sau in completarea prezentului document, de la caz la caz.

Prin notiunea de „site-uri CEZ” se vor intelege toate site-urile utilizate de si apartinand CEZ Romania S.A. cu ajutorul carora sunt promovate serviciile CEZ Romania S.A. si/sau se desfasoara activitatea acesteia in mediul online.

I. OPERATOR

CEZ Romania S.A. cu sediul in Bucuresti, Bd. Ion Ionescu de la Brad, nr. 2B, etaj 1, sectorul 1, este titularul si operatorul site-urilor CEZ.

II. CONDITIILE SI CONSECINTELE UTILIZARII SITE-URILOR CEZ

Orice element de continut utilizat in cadrul site-urilor CEZ, precum marcile inregistrate, logo-urile, imaginile, textele, elementele grafice, materiale audio, animatii, articole si toate celelalte materiale prezentate in cadrul acestora, apartin in exclusivitate CEZ Romania S.A. si/sau partenerilor sai. De asemenea, toate programele software si tehnologiile utilizate, oferite sau implementate pe sau prin intermediul site-urilor CEZ sunt proprietatea CEZ Romania S.A. sau a licentiatorilor sai si sunt protejate de legislatia privind drepturile de autor si de alte legi aplicabile.

Utilizatorii au permisiunea de a utiliza toate aceste materiale numai pentru a accesa site-urile CEZ. Aceste materiale nu pot fi copiate, dezasamblate, modificate, reproduse, publicate pe alte website-uri sau in orice mediu computerizat legat in retea, utilizate in scop public, incadrate, schimbate sau distribuite, redistribuite, licentiate, sub-licentiate sau transferate in orice forma, de catre nicio persoana, fara acordul prealabil scris al CEZ Romania S.A.

CEZ Romania S.A. ofera utilizatorilor sai o licenta limitata, neexclusiva, revocabila pentru a vedea, printa sau descarca orice material de pe site-urile CEZ, exclusiv pentru uz personal, necomercial, cu conditia pastrarii in materialele descarcate a tuturor mentiunilor privind drepturile de autor si a altor elemente privind proprietatea intelectuala existente in documentele originale – fara alterarea acestora. 

Utilizatorul declara si intelege ca orice utilizare neautorizata a acestor materiale reprezinta incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala ale CEZ Romania S.A., partenerilor sau tertilor parteneri afiliati ai acestora si va atrage exercitarea de catre acestia a tuturor remediilor legale.  

CEZ Romania S.A. nu raspunde pentru functionarea continua a site-urilor CEZ, compatibilitatile dintre acestea si aplicatiile folosite de utilizatori si nici pentru folosirea acestora prin mijloace si metode frauduloase/abuzive de catre orice persoana.

CEZ Romania S.A. nu poate controla si nu ofera niciun fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor externe ce sunt transmise de la reteaua utilizatorului site-urilor CEZ, prin Internet, in vederea accesarii si utilizarii site-urilor CEZ. Site-urile CEZ sunt disponibile prin intermediul Internetului – retea ce nu este sub controlul direct sau indirect al CEZ Romania S.A.

CEZ Romania S.A. va face tot ce este rezonabil posibil, va depune toate eforturile pentru a mentine securitatea informatiilor si va lua masuri tehnice si organizatorice adecvate in vederea asigurarii securitatii datelor, insa nu poate garanta ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciile prin intermediul Internetului va fi permanent in siguranta. Astfel, CEZ Romania S.A. recomanda utilizatorilor sa verifice in permanenta politicile de securitate ale browser-ului folosit, precum si terminalul utilizat pentru accesarea site-urilor CEZ, astfel incat acesta sa aiba instalat un software impotriva virusilor de orice tip sau a oricaror atacuri externe de tip cracking sau hacking.

Utilizatorului ii este interzis sa foloseasca si/sau sa permita vreunei terte persoane sa foloseasca site-urile CEZ pentru scopuri imorale sau ilegale.

Utilizatorul este direct responsabil pentru toate actiunile si erorile sale care conduc la pierderi materiale si/sau prejudicii de orice fel, pentru sine sau pentru terti, indiferent daca a actionat cu intentie, din neglijenta sau din imprudenta (avand drept consecinta, de exemplu, facilitarea tranzactiilor neautorizate sau a tentativelor frauduloase de acces). Utilizatorul poate avea acces la site-urile CEZ 24h/zi, 7 zile/saptamana, cu exceptia perioadelor in care site-urile CEZ sunt restrictionate sau suspendate din motive tehnice.

Utilizatorii care afecteaza securitatea sistemelor sau retelelor sau care atenteaza la integritatea acestora vor suporta consecintele (penale sau civile) stabilite de normele legale aplicabile.

CEZ Romania S.A. va depune toate diligentele si eforturile pentru ca site-urile CEZ sa functioneze la parametri optimi pentru a transmite utilizatorilor toate datele si informatiile actualizate. Totusi, CEZ Romania S.A.  nu garanteaza ca site-urile CEZ nu contin erori sau ca functioneaza permanent la parametri optimi, astfel ca CEZ Romania S.A. nu va fi legal responsabila pentru vreo inadvertenta sau informatie eronata prezentata in site-urile sale, insa va intreprinde toate actiunile necesare pentru remedierea cu celeritate a oricaror eventuale erori, la solicitarea oricarui utilizator. 

III. FORTA MAJORA

Toate evenimentele de forta majora definite de legislatia romana reprezinta un motiv de suspendare si stingere a obligatiilor CEZ Romania S.A.

CEZ Romania S.A. nu va fi tinuta raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale decurgand din acesti Termeni si Conditii, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau executare in mod necorespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este orice eveniment extern imprevizibil, absolut invincibil si inevitabil.

IV. LEGISLATIE APLICABILA. JURISDICTIE

Acesti Termeni si Conditii sunt guvernati/e de legile din Romania. In caz de aparitie a unor dispute cu privire la Termeni si Conditii, se va incerca o rezolvare pe cale amiabila intre partile implicate. In cazul in care nu se ajunge la nicio intelegere in acest mod, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.

Site-urile CEZ pot fi accesate de oriunde de pe teritoriul Romaniei, dar si din afara acestui teritoriu, in masura in care conditiile tehnice o permit. CEZ Romania S.A. nu garanteaza in niciun fel compatibilitatea continutului site-urilor CEZ si/sau Termenilor si Conditiilor cu legislatia aplicabila in statul de unde se face accesarea de catre utilizator (inclusiv in ceea ce priveste prevederile referitoare la drepturile de proprietate intelectuala).  

V. DATE DE CONTACT. PLANGERI SI SESIZARI

Orice utilizator poate depune o sugestie, o plangere si/sau o sesizare care priveste sau are legatura cu site-urile CEZ.

Sugestiile, plangerile si/sau sesizarile vor putea fi depuse via e-mail la adresa energiepentrubine@cez.ro.

Sugestiile, plangerile si/sau sesizarile transmise CEZ Romania S.A. vor include numele, prenumele, precum si numarul de telefon, si/sau adresa de e-mail (la alegerea utilizatorului) la care acesta doreste sa primeasca raspuns de la CEZ Romania S.A.

Plangerile si/sau sesizarile vor fi analizate de catre CEZ Romania S.A. si vor primi raspuns in termen de maximum 30 de zile de la primirea acestora.

Utilizatorii confirma ca au citit si accepta Termenii si Conditiile de mai sus. Utilizarea site-urilor CEZ implica acceptarea in totalitate a acestor Termeni si Conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile mentionate, va rugam sa nu folositi site-urile CEZ.

VI. DISPOZITII FINALE

CEZ Romania S.A. poate, in orice moment, sa revizuiasca Termenii si Conditiile de utilizare a site-urilor CEZ. Continuarea utilizarii site-urilor CEZ va fi considerata ca o acceptare implicita a acestora din partea utilizatorului.  

CEZ Romania S.A. recomanda utilizatorilor sa citeasca cu atentie Termenii si Conditiile inainte de orice utilizare a site-urile CEZ pentru a lua la cunostinta varianta actualizata a acestora.