Energie
pentru
bine

Bun venit! Noi suntem Evryo si te invitam intr-o Calatorie a Binelui pe platforma noastra de responsabilitate sociala

Voluntariat

Reperele noastre de implicare vin deseori de la colegii nostri: sunt cei mai buni companioni de traseu in Calatoria Binelui pentru ca ne inspira cu energia lor interminabila, ne propun solutii de dezvoltare a comunitatilor si ne ajuta sa fim mai buni in fiecare zi.

Voluntariatul defineste ADN-ul echipei. An de an, colegii nostri sunt cei care transforma proiecte ca Maratonul Olteniei, CODE Kids, Generatorii de Bine, plantarile din „Luna Padurii” in evenimente de traditie pentru Calatoria Binelui.

Care sunt motivatiile din spate si ce le-ar spune un voluntar de profesie celor care vor sa se implice:

Mihaela Stefan, Contabil, Departament Controlling, Evryo Romania

„Nu exista satisfactie mai mare. Este greu de inteles din povesti, cel mai bine se intelege traind.”

Ruxandra Barbu, Economist, Divizia Servicii Comune, Evryo Romania

„Ultima actiune de voluntariat a fost MO2021. Nu stiu de ce m-am bucurat mai intai: de intalnirea cu colegii sau de sansa de a ma implica intr-o actiune umanitara. Motivatia este aceeasi de fiecare data: ajuta-ti semenii, daruieste, implica-te, empatizeaza!”

Razvan Matei, Specialist Dezvoltare Zonal SMAD, Distributie Oltenia

„Prin voluntariat putem crea o lume mai buna, fara sa asteptam sa fim remunerati. Putem ajuta prin activitati fizice, sfaturi si experiente. Este un ”win-win”, deoarece te bucuri in schimb de o liniste interioara ca ai facut o fapta buna.”

Ciprian Dragomir, Director General, TMK Hydroenergy Power

„Suntem responsabili fata de locurile in care traim si lucram. E important sa lasam in urma noastra energie pentru bine.”

Roxana Cocolos, Specialist Reglementare, Departament Agenda de Reglementare, Distributie Oltenia

„E frumos sa ajuti, sa participi cum poti si cu ce poti pentru o cauza nobila. Sa poti sa oferi fara sa astepti ceva in schimb. E un sentiment extraordinar cand stii ca ai contribuit la achizitia unui aparat nou pentru un spital, ca un copil are tot ce ii trebuie pentru scoala, putin si datorita tie.”

Alex Lita, Manager Departament Operational, Tomis Team

„Nu conteaza dimensiunea cadoului, cat marimea inimii celui care il daruieste.”

Ce se intampla cand voluntariatul intern ia drumul binelui in comunitate