Energie
pentru
bine

Bun venit! Noi suntem Evryo si te invitam intr-o Calatorie a Binelui pe platforma noastra de responsabilitate sociala

Unde donam #energiepentrubine si care sunt rezultatele de pana acum

Proiectul este derulat de Asociația Pro ACT Suport, în parteneriat cu Fundația FARA, Fundația de Abilitare Speranța și International Organization for Democracy and Human Rights Norvegia și beneficiază de o finanțare în valoare de 149,996  euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui website nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org. Informații despre Active Citizens Fund România sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

Geografia binelui incepe cu o nelipsita harta. Unde ne implicam?

Inainte de a porni la drum, facem un popas si prezentam care sunt coordonatele de care tinem cont pentru fiecare punct cardinal de implicare:

Nordul ne este aratat de busola binelui prin proiecte concept propriu sau impreuna cu organizatii din domeniul sanatatii care includ, dar nu se limiteaza la: promovarea unui stil de viata sanatos, dezvoltarea infrastructurii medicale (ex. dotarea cu echipamente performante) si a solutiilor digitale menite sa sprijine sistemul de sanatate si sa ofere acces la servicii care cresc calitatea vietii.

Sudul aduce in prim plan proiecte dezvoltate de companie sau impreuna cu organizatii/ institutii publice sau de invatamant care includ, dar nu se limiteaza la: promovarea educatiei formale si non-formale, asigurarea accesului la educatie, integrarea mediilor digitale in curriculumul scolar, sustinerea performantelor, dezvoltarea infrastructurii educationale (ex. reabilitari, dotarea cu echipamente moderne) si adresarea unor probleme punctuale (Ex. abandonul scolar, analfabetism functional, pregatire pentru integrarea pe piata muncii etc.).

Estul ne arata rasaritul unei noi ere in grija pentru planeta: dezvoltam proiecte impreuna cu organizatii/ institutii publice care includ: promovarea unui comportament responsabil fata de mediul inconjurator, imbunatatirea calitatii mediului, reabilitarea/ impadurirea zonelor afectate, conservarea mediului si a biodiversitatii, combaterea poluarii, promovarea educatiei ecologice, asigurarea unui sistem de colectare selectiva si reciclare, propunerea unor solutii de eficienta energetica si folosirea energiei regenerabile/ din surse alternative.

Vestul ne inspira sa dezvoltam comunitatile in care activam: proiecte realizate impreuna cu organizatii/ institutii publice care includ, dar nu se limiteaza la: cresterea calitatii vietii in cadrul comunitatilor, stimularea dezvoltarii economice si sociale a acestora, dezvoltarea infrastructurii locale, adresarea unor probleme punctuale (ex. lipsa locurilor de munca etc.), promovarea potentialului turistic, cultural, sportiv al comunitatilor.

In ultimii 7 ani, am investit in proiecte de responsabilitate sociala.

3.260.102
euro