Energie
pentru
bine

Actiune constructie case Vaideeni, Valcea – 2019

Actiune constructie case Vaideeni, Valcea – 2019

Drumul Binelui a poposit pentru o zi in localitatea Vaideeni, acolo unde 40 de voluntari CEZ au ajutat la constructia mai multor locuinte pentru ca 10 familii sa cunoasca din nou sentimentul placut de a fi #Acasa.

Cum am oferit #energiepentrubine?

Pe 17 octombrie 2019, intr-o zi insorita de toamna, voluntarii CEZ si-au unit fortele pentru a da o mana de ajutor familiilor afectate de inundatiile din 2014. Au lucrat cot la cot pentru a avansa amenajarile interioare la casele construite de Habitat for Humanity Romania in proiectul Big Build. Actiunea a facut parte din misiunea noastra de a sprijini 3 cauze sociale in urma Maratonului Olteniei.

Santierul de la Vaideeni a fost ocupat de voluntarii nostri din Bucuresti, Pitesti, Drobeta Turnu Severin, Craiova, Slatina, Alexandria, Ramnicu Valcea si Targu Jiu, dornici sa sprijine o cauza nobila. Implicarea colegilor nostri in acest proiect a reprezentat o ocazie foarte buna ca o parte dintre voluntarii de traditie sau participantii la editiile anterioare ale Maratonului Olteniei, inspirati de implicarea CEO-ului CEZ Romania, Ondrej Safar, sa se bucure de o zi de voluntariat intern, in sprijinul comunitatii locale.