Energie
pentru
bine

Ganduri de bine pentru copiii aflati in grija Asociatiei Little People Romania

Ganduri de bine pentru copiii aflati in grija Asociatiei Little People Romania

Drumul faptelor bune a ajuns si la micii eroi din proiectele dezvoltate de Asociatia Little People: in saptamana dedicata Sanatatii Mintale, am continuat sa imbunatatim calitatea vietii copiilor aflati in tratament activ printr-o solutie digitala. Chatbot-ul Leul Curajos este o initiativa care propune o abordare personalizata a nevoilor pacientilor oncopediatrici aflati in izolare, ajutandu-i sa ramana conectati la activitatile terapeutice si educationale de zi cu zi.

#Acasa sau la spital, copiii au avut acces rapid la activitati educative si terapeutice online, mai ales in perioada de pandemie. Prin intermediul Facebook Messenger si folosind functii automatizate, indragitul prieten al copiilor a fost disponibil sa-i ajute sa depaseasca emotiile dificile asociate bolii si spitalizarii. Acesta i-a ascultat, le-a raspuns la intrebari, le-a trimis informatii care sa-i pregateasca pentru procedurile medicale, i-a implicat in activitati si le-a transmite povesti educative si terapeutice, oferindu-le grija de care au nevoie.

Voluntarii nostri i-au surprins pe 1 iunie pe copii si pe parintii lor cu ganduri de bine care sa le dea putere sa mearga mai departe.