Energie
pentru
bine

#NuUitaDe3,5% – gestul prin care ajutam comunitatea fara niciun cost

Stiati ca un singur gest de #bine poate ajuta o comunitate sa evolueze?

Prevederile Codului Fiscal permit persoanelor fizice care realizeaza venituri din salarii si asimilate salariilor din Romania sau din strainatate, dar impozabile in tara, sa faca un pas important pentru a contribui la dezvoltarea comunitatilor. In fiecare an, avem optiunea de a alege sa redirectionam in mod gratuit o mica parte din impozitul pe venit catre o organizatie neguvernamentala (ONG), asociatie, fundatie sau unitate de cult pentru a sustine programe sociale cu care rezonam. Este cea mai usoara modalitate pentru a ne lasa amprenta de #bine in comunitate, fara niciun cost.

In perioada 2020-2021 am lansat o campania care a avut in prim plan cel mai simplu indemn la bunatate: #NuUitade3,5%! Prin aceasta optiune, fiecare dintre noi a putut ajuta, redirectionand o mica parte din impozitul sau pe venit.

Am devenit ambasadori ai campaniei de redirectionare si am adus mesajul principalelor asociatii partenere mai aproape de colegi, sub forma unor interviuri cu #energiepentrubine. Am facut cunoscute vocile acestor organizatii si cauzele lor sociale pentru a #NuUitade3,5%!