Energie
pentru
bine
Bun venit! Noi suntem Evryo si te invitam intr-o Calatorie a Binelui pe platforma noastra de responsabilitate sociala
Rute cu prioritate
Afla care sunt cele 4 puncte cardinale dupa care ne orientam in Calatoria Binelui.
Energia de a face totul bine, cu responsabilitate, ne ghideaza pe orice drum pe care il alegem. Motiv pentru care trecutul, prezentul si viitorul nostru graviteaza in jurul urmatoarelor domenii strategice de implicare in comunitate:
Asteptarea noastra de la fiecare initiativa este sa isi lase amprenta pozitiva in comunitate, pe un termen cat mai lung. Experienta ne arata ca suntem in directia buna.
Acest lucru se datoreaza oamenilor care ne insotesc in Calatoria Binelui: parteneri ONG sau de business, voluntari, clienti, autoritati, institutii de invatamant si nu numai. Pentru ei toti si pentru voi, cei care ne urmariti, jos palaria! Lasati-va inspirati de fiecare vizita pe aceasta platforma sau pe pagina noastra de Facebook.
Care sunt principalii participanti in aceasta Calatorie a Binelui:
Pe 31 martie 2021, companiile Distributie Energie Oltenia, Ovidiu Development, Tomis Team, MW Team Invest, CEZ Vanzare, TMK Hydroenergy Power si CEZ Romania au fost achizitionate de fondurile administrate de Macquarie Asset Management (MAM).
Incepem deja sa ne cunoastem:
Distributie Energie Oltenia (fosta CEZ Distributie) asigura alimentarea cu energie electrica a sapte judete: Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea.
Ovidiu Development, Tomis Team, MW Team administreaza si cel mai mare parc eolian operational pe uscat din Romania, in zona Dobrogea, la Fantanele, Cogealac si Gradina. Parcul Eolian a insemnat o investitie de 1,1 miliarde Euro si contine 240 de turbine eoliene cu o putere totala instalata de 600 MW. Intreaga capacitate a Parcurilor Eoliene a fost pusa in functiune la sfarsitul anului 2012.
TMK Hydroenergy Power gestioneaza sistemul hidroenergetic de langa Resita, judetul Caras-Severin, format din 4 microhidrocentrale (Grebla, Crainicel 1, Crainicel 2 si Breazova) si amenajarile hidro aferente de la Trei Ape, Gozna, Valiug si Secu. De asemenea, in urma investitiei in reabilitarea complexului de hidrocentrale de la Resita in scopul cresterii eficientei, capacitatea de productie s-a ridicat de la 18MW la circa 22 MW dupa finalizarea procesului de modernizare. In anul 2024, TMK Hydroenergy Power a pus in functiune si primul sistem plutitor de panouri fotovoltaice din Romania.
MIRA este cel mai mare administrator de infrastructura la nivel international si este parte din Macquarie Group, aflat in top 10 companii din Australia in functie de capitalizarea de piata. MIRA are in portofoliul sau de investitii 12.5 GW in capacitati de energie regenerabila si mai mult de 200 000 km de retele de distributie a energiei electrice din Australia, Austria, Finlanda, Spania si Statele Unite ale Americii.