Energie
pentru
bine

Sunt Voluntar. Vreau sa plantez!

De mai bine de 10 ani, colegii nostri sunt vestitorii primaverii in judetele in care ne desfasuram activitatea prin implicarea lor constanta in actiuni de impadurire.

In 2019, 250 de voluntari CEZ si elevi din programul Ucenic Electrician din judetul Dolj, Arges si Gorj, s-au mobilizat alaturi de Ocolul Silvic Babeni, Directia Silvica Valcea, Directia Silvica Olt, Ocolul Silvic Cotmeana si Ocolul Silvic Targu Jiu intr-o ampla actiune de impadurire care a rezultat in plantarea a 10.000 de puieti.

Am dus #energiaverde in locurile degradate in care era cea mai mare nevoie si ne-am lasat amprenta printr-o bogatie de nepretuit pentru fiecare asezare.

Intr-o campanie anterioara din „Luna Padurii”, editia 2018, 153 de voluntari CEZ au participat la actiunile de plantari organizate de Ocoalele Silvice din judetele Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea. Si-au unit fortele pentru a mari fondul forestier local cu peste 8.800 de puieti de stejar, salcam, plop alb, gorun, platin, fag si frasin.

#CEZGreenGeneration, comunitata responsabila de mediul inconjurator a incercat sa isi depaseasca recordurile de la an la an: in 2017 daruiam naturii 6.500 de puieti, in 2016 alti 5.800 iar in 2014 peste 3000 de plopi, fagi, mesteceni, brazi, stejari si plopi au prins radacini in Oltenia.