Energie
pentru
bine

Bun venit! Echipa CEZ te invita intr-o Calatorie a Binelui pe platforma sa de responsabilitate sociala

Campaniile sociale de 8 martie, Paste, Craciun dedicate partenerilor de business

Fiecare sarbatoare este un mod de a ne reuni cu partenerii si de a le multumi pentru inspiratie si implicare; de aceea, de cel putin 3 ori pe an, ne punem impreuna resursele pentru a dona #energiepentrubine celor care au cea mai mare nevoie de un zambet.

Campaniile sociale de Paste si Craciun 2022

Inca din 2020 ne implicam partenerii de business in campaniile noastre de CSR, iar sarbatorile mari sunt o ocazie in plus sa facem asta. Mecanismul este unul simplu. Partenerii nostri primesc o invitatie prin care au posibilitatea de a alege: sa primeasca un cadou fizic, specific perioadei anului, sau sa doneze suma aferenta cadoului catre cauza pe care o sustinem. De fiecare data, acestia au fost receptivi la apelul nostru, fiind deschisi sa ajute. Impreuna cu ei si cu Asociatia Viitor Plus, am sadit energie pentru viitor, montand panouri fotovoltaice pentru sistemele de irigatii in gospodariile a 2 fermieri mici din judetele Dolj si Olt, zone care se confrunta cu seceta severa. Tot alaturi de partenerii nostri, impreuna cu World Vision Romania am sustinut lupta impotriva abandonului scolar in randul copiilor din mediul rural. Cu ocazia Craciunului, am oferit sprijin la teme, mese calde si consiliere anti-bullying pentru peste 1400 de copii si 100 de parinti din judetele Dolj si Valcea.

Energia vine de la oameni, iar noi suntem aici sa o ducem mai departe.

8 martie 2022: Sanatatea e pe #primulloc – o initiativa derulata impreuna cu Fundatia Renasterea

Femeile din comunitatea Daneti, judetul Dolj, au beneficiat de 500 de teste gratuite Babes-Papanicolau in cadrul unei unitati mobile de diagnostic.

Craciun 2021: I-am pus lui Mos Craciun 10 drone in desaga pentru copiii CODE Kids si comunitatile locale

10 drone pentru „Scoala de piloti de drone” sunt cadoul daruit de echipa CEZ si partenerii sai celor 100 de copii din programul CODE Kids, 10 bibliotecari si aproximativ 5000 de membri ai comunitatilor locale din Arges, Dolj, Gorj, Olt si Valcea.

 

Paste 2021: Festival de bunatate locala – 10 imprimante 3D pentru copiii din mediul rural si 300 de cadouri alese din camara artizanilor romani

Am dotat cluburile de coding din Rucar, Topoloveni, Pietrari, Tomsani, Osica de Sus, Bals, Farcas, Vladimir si Barbatesti cu 10 imprimante 3D si ne-am propus sa pregatim 320 de copii sa devina tehnicieni in imprimare, o meserie nou, de viitor.

8 martie 2021: Faptele bune prind radacini prin plantarea a 10 000 mp de padure

In cadrul proiectului „Adopta un copac!”, derulat de Asociatia Viitor Plus, am impadurit cu 5000 de puieti localitatea Mereni, din judetul Constanta. Acesti arbori forestieri vor reabilita solul degradat si vor imbunatati calitatea aerului si traiul comunitatilor din zona.

Craciun 2020: Echipa CEZ a pus sub brad campania #ungestdebinenuepreascump si a asigurat mese calde pentru persoane defavorizate in 9 judete, cu sprijinul Crucii Rosii Romane

In apropierea sarbatorilor de iarna, in perioada 15 – 31 decembrie, copii institutionalizati, victime ale violentei domestice, varstnici sau familii sarace au beneficiat de peste 13.000 de mese calde formate din mic dejun, pranz si cina, pregatite de clientii nostri din domeniul HoReCa. Scopul a fost de a darui acestor oameni speranta si energie buna intr-un context nesigur, in care este foarte important sa ramana #impreuna, acasa.