Energie
pentru
bine

Bun venit! Echipa CEZ te invita intr-o Calatorie a Binelui pe platforma sa de responsabilitate sociala

Campaniile sociale de 8 martie, Paste, Craciun dedicate partenerilor de business

Fiecare sarbatoare este un mod de a ne reuni cu partenerii si de a le multumi pentru inspiratie si implicare; de aceea, de cel putin 3 ori pe an, ne punem impreuna resursele pentru a dona #energiepentrubine celor care au cea mai mare nevoie de un zambet.

8 martie 2022: Sanatatea e pe #primulloc – o initiativa derulata impreuna cu Fundatia Renasterea

Femeile din comunitatea Daneti, judetul Dolj, au beneficiat de 500 de teste gratuite Babes-Papanicolau in cadrul unei unitati mobile de diagnostic.

Craciun 2021: I-am pus lui Mos Craciun 10 drone in desaga pentru copiii CODE Kids si comunitatile locale

10 drone pentru „Scoala de piloti de drone” sunt cadoul daruit de echipa CEZ si partenerii sai celor 100 de copii din programul CODE Kids, 10 bibliotecari si aproximativ 5000 de membri ai comunitatilor locale din Arges, Dolj, Gorj, Olt si Valcea.

 

Paste 2021: Festival de bunatate locala – 10 imprimante 3D pentru copiii din mediul rural si 300 de cadouri alese din camara artizanilor romani

Am dotat cluburile de coding din Rucar, Topoloveni, Pietrari, Tomsani, Osica de Sus, Bals, Farcas, Vladimir si Barbatesti cu 10 imprimante 3D si ne-am propus sa pregatim 320 de copii sa devina tehnicieni in imprimare, o meserie nou, de viitor.

8 martie 2021: Faptele bune prind radacini prin plantarea a 10 000 mp de padure

In cadrul proiectului „Adopta un copac!”, derulat de Asociatia Viitor Plus, am impadurit cu 5000 de puieti localitatea Mereni, din judetul Constanta. Acesti arbori forestieri vor reabilita solul degradat si vor imbunatati calitatea aerului si traiul comunitatilor din zona.

Craciun 2020: Echipa CEZ a pus sub brad campania #ungestdebinenuepreascump si a asigurat mese calde pentru persoane defavorizate in 9 judete, cu sprijinul Crucii Rosii Romane

In apropierea sarbatorilor de iarna, in perioada 15 – 31 decembrie, copii institutionalizati, victime ale violentei domestice, varstnici sau familii sarace au beneficiat de peste 13.000 de mese calde formate din mic dejun, pranz si cina, pregatite de clientii nostri din domeniul HoReCa. Scopul a fost de a darui acestor oameni speranta si energie buna intr-un context nesigur, in care este foarte important sa ramana #impreuna, acasa.

In luna in care sarbatorim #BucuriaDeADarui, te invitam sa citesti mai multe despre motivatia de a face bine, direct de la o parte din colegii nostri voluntari, care se implica in initiative dedicate comunitatii.