Energie
pentru
bine

Bun venit! Echipa CEZ te invita intr-o Calatorie a Binelui pe platforma sa de responsabilitate sociala

Conectati la reteaua cu #energiepentrubine, din primele zile de pandemie

Dupa nenumarate curse pe autostrada binelui din Oltenia, ne oprim pentru o clipa in martie 2020. Locul nostru este in centrul comunitatii, iar acest lucru inseamna ca nu aveam cum sa ramanem indiferenti in lupta impotriva virusului Sars-Cov-2.

#pentrucolegiinostri #pentruclientiinostri #pentruoameniinostri

Din prima clipa am fost alaturi de cadrele medicale din linia intai si de grupurile vulnerabile. Pentru ei am alimentat, intr-o prima etapa, reteaua de #energiepentrubine cu 795.152 lei.

Investitia a reprezentat donatii de echipamente medicale si hrana pentru sprijinirea celor mai vulnerabile categorii de oameni (personalul medical din spitale si persoanele varstnice) din judetele Caras-Severin, Constanta, Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea.

Donatiile s-au materializat in alimente de baza pentru aproximativ 2000 de varstnici din Oltenia si partial Muntenia, prin colaborarea cu Crucea Rosie filialele Arges, Gorj, Dolj, Mehedinti, Valcea, Olt, Teleorman, Constanta si Caras-Severin in echipamente de protectie pentru personalul medical din toate cele 9 judete, produse sanitare si reconditionarea unor instrumente medicale, in beneficiul pacientilor Spitalului Clinic Judetean de Urgenta din Craiova si achizitia unui aparat de testare COVID -19 si a unor seturi de teste pentru Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu.

In perioada martie-decembrie 2020, am investit peste 350 500 euro in proiecte care au alimentat aceasta retea. Lista a fost completata de peste 900 de tablete si dispozitive digitale pe care le-am oferit elevilor pentru continuarea scolii online, organizarea unui Maraton Virtual, peste 13 800 de mese calde donate in parteneriat cu Crucea Rosie si clientii din zona HoReCa, dezvoltarea unei solutii digitale pentru copiii bolnavi de cancer si numeroase alte initiative care au conectat membrii comunitatii in scopul unei vieti mai bune.